Risteilykurssi Tallinnaan 24. – 25.11.2022

Hki - Tallinna - Hki

Tänä syksynä on pitkästä aikaa mahdollisuus tavata louhinta-, kaivos- ja rakennusalan kollegoita ja kuulla mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä esityksiä alan asiantuntijoilta. Perinteisen risteilykurssin konseptia on uudistettu ja tänä vuonna risteily suuntautuu Tukholman sijaan Tallinnaan. Risteilykurssi on kestoltaan kaksipäiväinen, sisältäen yöpymisen Tallinnassa.

Ensimmäisenä päivänä on koulutustilaisuus laivalla sekä illallinen Tallinnassa. Koulutuspäivän aikana kuulet muun muassa suomalaisen kaivosteollisuuden kannalta merkittävistä lainsäädännön ja verotuksen uudistamissuunnitelmista, Keilaniemen vaativassa ympäristössä syksyllä käynnistyvästä pysäköintilaitoksen rakennustyöstä, sekä mielenkiintoisesta louhintateknisestä tutkimuksesta, jossa koejärjestelyjä varten rakennettuun betonisokkeliin pyrittiin saamaan aikaan halkeamia räjäytystärinällä.

Kurssin toisena päivänä on virallisen ohjelman lisäksi museovierailu sekä aikaa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin ja ostosmahdollisuuksiin.

Risteilykurssin tarkempaan ohjelmaan pääset tutustumaan tästä.

Kurssin hinta (Early Bird): 395 € /hlö + alv 24 %.

Hintaan sisältyy:

  • laivamatkat Viking XPRS
  • koulutukset ja lounas molempina päivinä
  • bussikuljetukset Tallinnassa
  • illallinen Tallinnassa
  • hotelliyöpyminen Radisson Blu Hotel Olümpia, 2hh
  • jouluinen buffet laivalla paluumatkalla


Ilmoittautuminen 

Sitovat ilmoittautumiset 23.10.2022 mennessä. Early Bird -hinta on voimassa 30.9.2022 asti. Tämän jälkeen hinta on 450 €/hlö (+ alv 24 %).

Hotellimajoitus kahden hengen huoneessa, lisähinta 1hh 20 €. Ilmoittautumaan pääset täältä.

Muistathan tarkistaa, että passisi on voimassa.

Peruutusehdot

Mikäli et pääse osallistumaan ilmoittauduttuasi, voit lähettää varamiehesi. Joudumme perimään peruutuskuluina 23.10. jälkeen

200 € ja 10.11. jälkeen täyden hinnan.


Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Minna Kuisma, minna.kuisma@forcitconsulting.fi, puh. 010 832 1301.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ