Haetaan nuorempaa konsulttia Oulun toimipisteeseen

Forcit Consulting Oy on 1970 perustettu louhinta- ja maanrakennusalan konsultointiyritys. Olemme Suomen vanhin ja johtava rakentamisen ja louhinnan ympäristömittauksia tekevä yritys. Työllistämme yli 50 henkeä ja liikevaihtomme on n.6 MEUR. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Oulunkylässä, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Vaasassa ja Oulussa. Kuulumme Forcit-konserniin. Forcit Consulting on Pohjoismaiden johtava louhinta- ja maanrakennustöiden ympäristövaikutusten seurantaan ja mittaukseen keskittyvä yritysryhmä. Olemme toimineet alalla jo 50 vuotta ja palveluksessamme on yli 120 henkeä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Forcit Consulting Oy on alansa markkinajohtaja Suomessa.

Haemme Oulun toimipisteeseemme määräaikaiseen työsuhteeseen (01-09 2021 / sopimuksen mukaan) ahkeraa ja huolellista

NUOREMPAA KONSULTTIA

Päätehtävät:

• rakennuskatselmukset
• tärinämittaukset
• mittaus- ja katselmusraporttien tekeminen
• muut toimipisteen avustavat tehtävät

Voit olla tekniikan/rakentamisen ammattilainen tai myös alan opintoja suorittava opiskelija. Työaika on sovittavissa joustavasti, joten tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille. Taustaltasi voi löytyä esimerkiksi rakennus-, louhinta-, ympäristö- tai infrapuolen insinööriopintoja tai työkokemusta. Alaamme ja työtämme ei opi koulun penkiltä, joten haemme ennen kaikkea hyvin itsenäistä, yritteliästä ja sopivasti pilkettä silmäkulmassa omaavaa henkilöä vastaamaan tarjoamaamme haasteeseen. Annamme tehtävään perehdytyksen ja jatkuvan osaamisen kehitystuen.

Hakemallamme henkilöllä on hyvät sosiaaliset taidot, järjestelmällisyyttä ja hän on itsenäiseen työskentelyyn kykenevä. Ajokortti sekä oma auto ovat välttämättömiä. Perusohjelmistojen (office, excel) osaaminen sekä hyvät ATK-taidot ovat tarpeen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vaihtelevan ja joustavan työn, jossa pääset näyttämään kykysi sekä vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön. Tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi ja meillä pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä osana työtäsi tukevaa ammattitaitoista porukkaa. Meillä on hyvät työsuhde-edut ja työtyytyväisyyskyselyjen perusteella meillä viihdytään hyvin.

Haku päättyy sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan. Hakemukset palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 25.10.2020:
forcit.solaforce.com/app/external/jobs/47?source=OTHER

Lisätiedot tehtävästä:

Antti Rahko, p. 010 832 1330, antti.rahko@forcitconsulting.fi

Voit tutustua meihin osoitteessa: www.forcitconsulting.fi