Louhinta- ja räjäytystekniset koulutukset

Forcit Consulting on Suomen pisimpään louhinta- ja räjäytysteknistä koulutusta järjestänyt yritys. Louhinta- ja räjäytysteknisiltä kursseiltamme löydät monipuolisesti kertaus- ja täydennyskoulutuksia. Järjestämme yrityskohtaisina kaikkien eri panostajaluokkien kurssit suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kurssitarjonnassamme ovat mm. seuraavat kurssit:

  • Panostajan kertauskurssi tähtää kaikissa panostajaluokissa pätevyyskirjan uusimiseen. Kursseja on vaihtelevasti eri paikkakunnilla ja tarjoamme niitä myös ruotsin ja englannin kielellä. Kurssin voi suorittaa jo hyvissä ajoin, enintään kaksi vuotta ennen pätevyyskirjan vanhenemista.
  • Panostajapäivät on vuosittainen koulutustapahtuma. Ensimmäinen päivä on edistyneen louhinnan koulutuspäivä kehityshakuisille ylipanostajille ja muille menestyksekästä työuraa tavoitteleville panostajille. Toisena päivänä pidetään normaali kertauskurssi.
  • Risteilykurssi on joka syksyinen alan perinne, joka on järjestetty jo yli 40 kertaa. Risteilykurssilla käsitellään kulloinkin ajankohtaisia teemoja, kuten lainsäädäntöä, louhinta- ja räjäytystekniikkaa sekä mielenkiintoisia työmaita. Kurssi kerää vuosittain n. 50 louhinta-alan tunnetuinta nimeä, joten paikka kannattaa varmistaa hyvissä ajoin. Järjestetään seuraavan kerran marraskuussa 2024.
  • Valvojakurssi, joka käsittelee louhintatyötä valvojan / tilaajan / suunnittelijan näkökulmasta sekä ylipanostajan että räjäytystyön vastuuhenkilön kursseja.

Järjestämme myös muita louhinta- ja rakennusalan kertaus- ja täydennyskursseja asiakkaan tarpeisiin räätälöityinä. Autamme mielellämme kurssikokonaisuuden suunnittelussa, liittyipä koulutustarve työturvallisuuteen, räjäytystekniikkaan, louhinnan ympäristövaikutuksiin, lainsäädäntöön tai johonkin muuhun louhinta-alan teemaan.