Miksi Forcit Consulting?

Olemme turvaamassa tulevaisuuden rakentamista

Autamme rakennuttajia ja urakoitsijoita huomioimaan ja pienentämään ympäristövaikutuksia kaiken kokoisissa hankkeissa. Lisäksi mahdollistamme projektien läpiviennin aikataulussa, budjetin puitteissa, säädösten mukaisesti ja ihmisille sekä ympäristölle turvallisella tavalla.

4 syytä valita Forcit Consulting

X

Mukana hankkeesi kaikissa vaiheissa

Nimetty ammattilainen auttaa sinua hankkeesi kaikissa vaiheissa, aina hankkeen suunnittelusta loppukokouksiin asti. Meiltä saat alan kattavimman osaamisen kaikenkokoisiin hankkeisiin maanrakennustyömaista isompiin väylähankkeisiin ja tunnelityömaista kaivoksiin. Mikään haaste ei ole meille liian vaativa.

X

Luotettava ja nopea palvelu

Toimintamme kulmakivenä on luotettava ja nopea asiakaspalvelu. Meillä on alan kattavimmat resurssit, joiden avulla pystymme toimittamaan nopeasti laadukasta ja ammattitaitoista palvelua kaikkialle Suomessa sekä Pohjoismaissa.

X

Kokenein ja osaavin

Suomessa olemme alan pitkäikäisin ja osaavin toimija 50 vuoden kokemuksella. Asiantuntijoillamme on yhteensä yli 500 vuoden kokemus louhinta-alan konsultoinnista. Meillä työskentelee 23 FISE-tärinäasiantuntijaa sekä kahdeksan panostajan lupakirjan omaavaa ammattilaista.

Pohjoismaissa Forcit Consultingilla työskentelee yli 120 ammattilaista 20 toimipisteessä.

X

Kustannussäästö

Palveluistamme saadun suoran hyödyn lisäksi pyrimme ehkäisemään hankkeen eri osapuolten ennakoimattomia kuluja. Näitä kuluja voi syntyä, mikäli työkohteen ympäristössä on jotain ennalta havaitsematonta.  Tällaisia asioita voivat olla työtä hidastava tai rajoittava toiminta sekä materiaalit.

Ennakoimattomia kuluja voi myös syntyä, mikäli hankkeen aikana epäillään syntyneen muutoksia tai vaurioita rakenteille. Osaavalla ennakoinnilla voidaan usein ehkäistä myös erimielisyyksien syntyminen kokonaan.

Kiinteistökatselmus

Teemme vuosittain tuhansia asuntojen katselmuksia. Niillä pyritään varmistamaan tärinää aiheuttavan työmaan ja sen ympärilläasuvien ja toimivien oikeudet erimielisyyksien varalta.

Tärinämittaus

Tärinämittauksilla seurataan ja ohjataan räjäytystöiden sekä muiden tärinää aiheuttavien rakennustöiden toteuttamista. Mittausten tarkoituksena on ohjata työn turvallista suorittamista ja suojata ympäristöä tärinän aiheuttamilta häiriöiltä ja vahingoilta.

Tule yhdeksi meistä

Forcit Consultingissa työskentelet konsulttina rakentamiseen liittyvällä toimialalla, jolla on hyvä tulevaisuus edessään. Meillä yhdistyvät pienyrityksen edut ja kansainvälisen konsernin uramahdollisuudet.