Tietoa yrityksestä

Olemme turvaamassa tulevaisuuden rakentamista

Autamme rakennuttajia ja urakoitsijoita huomioimaan ja pienentämään ympäristövaikutuksia kaiken kokoisissa hankkeissa. Lisäksi mahdollistamme projektien läpiviennin aikataulussa, budjetin puitteissa, säädösten mukaisesti ja ihmisille sekä ympäristölle turvallisella tavalla.

Forcit Consulting Oy on suomalaisen kemian alalla toimivan OY FORCIT AB:n kokonaan omistama yhtiö. OY FORCIT AB:n liiketoiminta on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: FORCIT Explosives, FORCIT Defence ja FORCIT Consulting. FORCIT Explosives palvelee siviiliräjähdealan toimijoita ja Forcit Defence palvelee puolustusteollisuutta. Forcit-konsernissa työskentelee yhteensä noin 530 henkilöä. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli noin 220 miljoonaa euroa. 

Me FORCIT Consultingilla luomme arvoa rakentajille ja urakoitsijoille tarjoamalla konsultointi-, mittaus-, seuranta – ja koulutuspalveluita. Toimintamme kulmakivenä on luotettava ja nopea asiakaspalvelu. Meillä on kattavat resurssit, joiden avulla pystymme toimittamaan nopeasti laadukasta ja ammattitaitoista palvelua kaikkialle Suomessa sekä Pohjoismaissa. Olemme alan pitkäikäisin toimija yli 50 vuoden kokemuksella. Pohjoismaissa Forcit Consultingilla työskentelee noin 120 ammattilaista 22 toimipisteessä.

Lisätietoja OY FORCIT AB:sta löydät osoitteesta www.forcit.fi.

Tule yhdeksi meistä

Forcit Consultingissa työskentelet konsulttina rakentamiseen liittyvällä toimialalla, jolla on hyvä tulevaisuus edessään. Meillä yhdistyvät pienyrityksen edut ja kansainvälisen konsernin uramahdollisuudet.

Historia

Forcit Consulting on Suomen ensimmäinen ja kokenein louhintatöiden konsultointiyritys. Erittäin kokenut ja pitkälle koulutettu henkilöstömme tarjoaa palveluja, jotka helpottavat rakennusalan toimijoita huolehtimalla hankkeiden ympäristövaikutuksista.