Forcit Consulting ostaa Bergwerk Oy:n liiketoiminnan Suomessa

Konsultointipalveluita rakennus- ja louhinta-alalle tarjoava Forcit Consulting ostaa kokonaisuudessaan Bergwerk Oy:n liiketoiminnan. Yritykset ovat jo vuosia tehneet läheistä yhteistyötä koulutusliiketoimintaan liittyen ja nyt Bergwerkin toiminnot liitetään kokonaisuudessaan osaksi Forcit Consultingia. Kaupan mukana siirtyy 3 vakituista työntekijää. Bergwerkin liiketoiminta siirtyy osaksi Forcit Consultingin toimintaa 1.1.2024 alkaen.

Forcit Consulting vahvistaa liiketoimintakaupalla koulutus- ja räjäytyskonsultointiliiketoimintaansa Suomessa, sekä lisäksi laajentaa palveluvalikoimaansa kaivossuunnittelun ja -valvonnan osalta.

Muutos ei vaikuta yritysten olemassa oleviin sopimuksiin tai asiakassuhteisiin. Bergwerk jatkaa toimintaansa normaalisti henkilökunnallaan, joka siirtyy Forcit-konserniin vanhoina työntekijöinä. Bergwerkin omistaja, Tuomo Hänninen, nimitetään kaupan myötä Forcit Consultingin Koulutuksen ja louhintatekniikan liiketoiminnan päälliköksi ja hän tulee ottamaan kokonaisvastuun koulutusliiketoiminnasta ja sen kehityksestä tulevaisuudessa, sekä johtaa louhintatekniikan konsultoinnin toimintoja.

Toivotamme Bergwerkin henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi osaksi asiantuntijoiden yhteisöämme!