Nimityksiä Forcitin liiketoiminnoissa

Forcit -konsernin Consulting ja Explosives -liiketoimintojen johtotehtävissä astuu 1.6.2021 voimaan muutoksia, joilla haetaan yhä tiiviimpää yhteistyötä Forcitin liiketoimintojen ja toimintamaiden välillä, sekä lisää fokusta strategisiin kasvuhankkeisiin. Uskomme, että tiiviimmällä sisäisellä yhteistyöllä mahdollistamme jatkuvan parantamisen asiakaspalvelussa, tarjonnan kehittämisessä ja tehokkuudessa asiakkaidemme hyväksi. Samalla strategisten hankkeiden vahvistaminen varmistaa yhtiön pitkäjänteistä kehitystä.

FORCIT Consulting

FORCIT Consulting -liiketoimintayksikön uudeksi johtajaksi 1.6.2021 alkaen on nimitetty Kari Saukkonen. Saukkonen on toiminut Forcit Consulting Oy:n palveluksessa Suomessa useissa eri tehtävissä 15 vuoden ajan, joista viimeiset kolme vuotta operatiivisena johtajana. Saukkosella on insinööritutkinnot sähkötekniikasta sekä tuotantotaloudesta ja hän opiskelee parhaillaan eMBA-ohjelmassa.

Samassa yhteydessä Forcit Consulting Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Janne Järvinen. Järvinen aloittaa uudessa tehtävässään myös 1.6.2021. Janne on työskennellyt FORCIT Explosives -liiketoimintayksikössä keväästä 2008 lähtien, joista viimeiset vuodet Suomen myynti- ja palvelujohtajana, ja on siten tuttu henkilö alalla toimiville.

FORCIT Explosives

Janne Järvisen siirtyessä konsernin sisällä konsulttiliiketoiminnan pariin, siirtyy Suomen Explosives -liiketoimintaa johtamaan 1.6. alkaen Janne Lehto. Lehto on asiakkaillemme tuttu monien vuosien ajalta, monista eri yhteyksistä ja liiketoiminnan vetämisen ohessa hänen roolinsa Forcitin mobiilin panostuskaluston (Bulk Fleet) kehityksen parissa jatkuu.

Forcit-konserni

Jari Honkanen, joka toimii tällä hetkellä FORCIT Consulting -liiketoimintayksikön johtajana ja Forcit Consulting Oy:n toimitusjohtajana, tulee jatkamaan Forcit-konsernin kehittämistä strategisen neuvonantajan roolissa. Honkanen tulee oman yrityksensä kautta tukemaan sekä Consulting- että Explosives -liiketoimintayksiköiden toimintaa pääpainopisteenään strategiset kasvuhankkeet.

Yhteystiedot:

Kari Saukkonen
Forcit Consulting -liiketoimintayksikön johtaja 1.6.2021 alkaen.
kari.saukkonen@forcitconsulting.fi
p. 010 832 1308

Janne Järvinen
Forcit Consulting Oy toimitusjohtaja 1.6.2021 alkaen.
janne.jarvinen@forcit.fi
p. 040 8690 554

Tommi Halonen
Forcit Explosives -liiketoimintayksikön johtaja, COO
tommi.halonen@forcit.fi
p. 050 539 0310

Janne Lehto
Johtaja, Forcit Explosives Suomi 1.6.2021 alkaen.
janne.lehto@forcit.fi
p. 040 519 0525