Palvelemme kaikkialla Suomessa – nyt myös Lappeenrannasta käsin!

Alueellinen kattavuutemme parani vuoden alussa entisestään ja jatkossa toimimme paikallisesti myös Kaakkois-Suomen alueella. Lappeenrannasta käsin asiakkaita palvelee konsultti Jouni Salmela ja toimialueena on koko Kaakkois-Suomi.

Jounilla on monipuolinen kokemus louhinta- ja maanrakennusalalta ja hän on toiminut aiemmin mm. tarvekivilouhimoilla louhimotyöntekijänä sekä työnjohtajana Palin Granit Oy:ssä. Lisäksi Jounin työhistoriaan mahtuu työnjohtajan tehtäviä Destialla eri väylähankkeissa. Koulutustaustaltaan Jouni on rakennusmestari (AMK). Kaikissa Kaakkois-Suomen konsultointitarpeissa tavoitat Jounin numerosta 0108321377 tai jouni.salmela@forcitconsulting.fi.

Koko Suomen kattava toimipisteverkko tuo kustannus- ja ajan säästöä hankkeelle, kun matkakulut ja -aika eivät kasva suureksi myöskään tärinä- ja ympäristökonsultoinnin tehtävien osalta. Lähtökohtaisesti pyrimme palvelemaan asiakkaitamme aina lähimmästä toimipisteestä käsin, matkakulut minimoiden. Tällä hetkellä toimimme kaikkiaan yhdeksällä paikkakunnalla ja käytännössä kaikissa suurimmissa kaupungeissa Helsingistä Ouluun.