Risteilykurssi järjestetään jälleen 30.11-1.12.2023

Tänä vuonna on aihetta juhlaan, kun perinteinen Risteilykurssi järjestetään 40:ttä kertaa ja samalla Forcit juhlii 130-vuotista taivaltaan. Risteilykurssilla tapaat louhinta-, kaivos- ja rakennusalan kollegoita ja kuulet mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä esityksiä alan toimijoilta. Kurssi suuntautuu edellisvuoden tapaan Tallinnaan.

Koulutuspäivän aikana saat tilannekatsauksen Suomen louhinta-alan näkymiin ja vaikka alan tämän hetken yleiskuva ei olekaan kovin auvoisa, suunnittelupöydältä on esiteltävänä myös uusia lupaavia ja merkittäviä hankkeita. Kuulet lisäksi muun muassa rakennuskivilouhinnan tekniikasta ja laadunvarmistuksesta, sekä ajankohtaisista tapahtumista tutkimuksen ja tuotekehityksen saralla.

Ensimmäisenä päivänä on koulutustilaisuus laivalla sekä illallinen Tallinnassa. Kurssin toinen päivä sisältää mielenkiintoisen katsauksen Rail Baltica -hankkeen louhintatöistä ja lisäksi pääsemme vierailemaan Tallinnan TV-tornissa. Risteilykurssin ohjelmaan pääset tutustumaan TÄSTÄ

Kurssin hinta: 495 € /hlö (+ alv 24 %)

Hintaan sisältyy:

  • laivamatkat meno to 30.11 klo 10.30 Viking XPRS ja paluu pe 1.12 TallinkSilja MyStar klo 15.30
  • koulutus
  • lounaat molempina päivinä
  • illallinen Tallinnassa
  • hotelliyöpyminen Metropol Spa hotel, 2hh

Ilmoittautuminen
Sitovat ilmoittautumiset 3.11.2023 mennessä.

Hotellimajoitus kahden hengen huoneessa, lisähinta 1hh 20 €. Ilmoittautumaan pääset täältä.
Muistathan tarkistaa, että passisi on voimassa.

Peruutusehdot
Varaamme oikeuden kurssin peruuttamiseen. Ilmoittautumisen peruuttaminen 29.10. jälkeen 200 € ja 15.11. jälkeen 100 % kurssihinnasta.

Lisätiedot:
Terhi Klami, terhi.klami@forcitconsulting.fi, puh. 010 832 1353

Tervetuloa risteilemään!

Ystävällisin terveisin

Forcit Consulting Oy