Uusi koulutuskokonaisuus – Panostajan kertauskurssi & Työturvallisuuskortin kertauskoulutus

Järjestämme 29.10.2024 ensimmäistä kertaa koulutuspäivän, jonka aikana voit suorittaa panostajan kertauskurssin sekä Työturvallisuuskeskuksen myöntämän voimassa olevan työturvallisuuskortin uusimiseen tähtäävän kertauskoulutuksen. Kouluttajina toimivat Tuomo Hänninen ja Sakari Kaikkonen. Panostajan kertauskurssin suorittaminen on edellytys pätevyyskirjan uusimiselle, ja TTK:n työturvallisuuskortti vaaditaan lähes kaikilla työmailla.

Työturvallisuuskorttikoulutuksessamme painotetaan yleisen työturvallisuuden lisäksi räjäytys- ja louhintatyömaiden riskejä ja turvallisia työtapoja. Koulutuspäivän sisällöt täydentävätkin toisiaan ja tarjoavat kokonaisuutena laajan tietopaketin panostajan työn tueksi.  Myös pelkän panostajan kertauskurssin suorittaminen on päivän aikana mahdollista.

Koulutuspäivä järjestetään 29.10.2024 klo 8:00-20:30 Forcit Consulting Oy:n toimistolla osoitteessa Mikkolantie 1B, 00640 Helsinki. Kurssihinta on 325 €/hlö + alv 25,5 %, kun ilmoittaudut viimeistään 20.10.2024.

Ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä: https://forcitconsulting.fi/louhinta-ja-rajaytystekniset-koulutukset/.

Muista mainita ilmoittautumisen lisätietokentässä, jos haluat panostajan kertauskurssin lisäksi suorittaa työturvallisuuskortin kertauskoulutuksen. Lisätietoja koulutuspäivästä voit kysyä Tuomo Hänniseltä, 010 832 1384.

Tervetuloa uusimaan panostajan pätevyyskirjasi ja työturvallisuuskorttisi !