Turvaamassa tulevaisuuden rakentamista

Me Forcit Consultingilla olemme ympäristövaikutusten ja louhintatekniikan asiantuntijoita, jotta kumppanimme voivat keskittyä tulevaisuuden yhteiskunnan rakentamiseen.

Miksi Forcit Consulting?

Tiedätkö vastuusi louhinta- ja räjäytystöistä?
Autamme rakennuttajia ja urakoitsijoita huomioimaan ja pienentämään ympäristövaikutuksiä kaiken kokoisissa hankkeissa. Lisäksi mahdollistamme projektien menestyksekkään läpiviennin.

Nimetty ammattilainen auttaa sinua hankkeesi kaikissa vaiheissa, aina hankkeen suunnittelusta loppukokouksiin asti. Meiltä saat alan kattavimman osaamisen kaikenkokoisiin hankkeisiin maanrakennustyömaista isompiin väylähankkeisiin ja tunnelityömaista kaivoksiin. Mikään haaste ei ole meille liian vaativa.

Toimintamme kulmakivenä on luotettava ja nopea asiakaspalvelu. Meillä on alan kattavimmat resurssit, joiden avulla pystymme toimittamaan nopeasti laadukasta ja ammattitaitoista palvelua kaikkialle Suomessa sekä Pohjoismaissa.

Suomessa olemme alan pitkäikäisin ja osaavin toimija 50 vuoden kokemuksella. Asiantuntijoillamme on yhteensä yli 500 vuoden kokemus louhinta-alan konsultoinnista. Meillä työskentelee 23 FISE-tärinäasiantuntijaa sekä kahdeksan panostajan lupakirjan omaavaa ammattilaista.

Pohjoismaissa Forcit Consultingilla työskentelee yli 120 ammattilaista 20 toimipisteessä.

Palveluistamme saadun suoran hyödyn lisäksi pyrimme ehkäisemään hankkeen eri osapuolten ennakoimattomia kuluja. Näitä kuluja voi syntyä, mikäli työkohteen ympäristössä on jotain ennalta havaitsematonta.  Tällaisia asioita voivat olla työtä hidastava tai rajoittava toiminta sekä materiaalit.

Ennakoimattomia kuluja voi myös syntyä, mikäli hankkeen aikana epäillään syntyneen muutoksia tai vaurioita rakenteille. Osaavalla ennakoinnilla voidaan usein ehkäistä myös erimielisyyksien syntyminen kokonaan.

Koulutus

Forcit Consultingin monipuolisesta kurssitarjonnasta löydät louhinta- ja räjäytystekniset koulutukset sekä ADR-, TNA- ja ammattipätevyyden jatkokoulutukset. Järjestämme myös kursseja asiakkaan tarpeisiin räätälöityinä. 

Tule yhdeksi meistä

Forcit Consultingissa työskentelet konsulttina rakentamiseen liittyvällä toimialalla, jolla on hyvä tulevaisuus edessään. Meillä yhdistyvät pienyrityksen edut ja kansainvälisen konsernin uramahdollisuudet.