ADR-, TNA- ja ammattipätevyyskoulutukset

Koulutustarjontamme kattaa ADR-perus- ja täydennyskoulutukset, TNA-turvallisuusneuvonantajan koulutukset ja linja- ja kuorma-auton kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutukset. Lisäksi teemme räätälöityjä ammattipätevyyden jatkokoulutuksia yrityksille ja ADR-kuljetusturvallisuuskoulutuksia yrityksille sekä viranomaisille.

Tarjoamme myös yrityksille vaarallisten aineiden ja kuorman varmistamiseen kuuluvaa (SFS EN 12195-1) tiedostavaa koulutusta.  Kouluttajana toimii Harry Rantahakala, jolla on pitkän käytännön kokemuksensa lisäksi mittava kokemus

HARRY RANTAHAKALA

Koulutuspäällikkö

harry.rantahakala@forcitconsulting.fi

010 832 1309

ADR-koulutukset

Autonkuljettajalta vaaditaan ADR – ajolupa vaarallisten aineiden kuljettamiseen, mikäli kuljetetaan vaarallisia aineita yli vapaarajan. ADR-ajoluvan saamisen edellytyksenä on, että suorittaa vaarallisten aineiden ajolupakoulutuksen ja koulutusta vastaavan kokeen. ADR – peruskurssien hinnat alkaen 320,00 € (+alv). Kurssitarjonnastamme löydät kaikkien eri luokkien ADR-koulutukset.

ADR-täydennyskoulutukset myös verkkokoulutuksina

ADR – täydennyskoulutukset voidaan suorittaa luokkatilaopetuksena tai 8 tunnin luokkaopetuksena, jonka jälkeen loput vaadittavat tuntimäärät etäkoulutuksena. Etäkoulutuksia ei ole pakko suorittaa peräkkäisinä päivinä. ADR – täydennyskoulutuksien hinnat alkaen 180,00 € (+alv).

ADR – koulutuksista on mahdollisuus hyväksi lukea kuorma- ja linja-auton kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutukseen 1–2 päivää riippuen koulutuksen kestosta.

TNA-koulutukset

Vaarallisten aineiden tie- ja / tai rautatiekuljetusten kanssa tekemisissä olevien toiminnanharjoittajien tulee nimetä erityisesti tätä tarkoitusta varten koulutettu henkilö yrityksen turvallisuusneuvonantajaksi.

TNA – koulutus antaa valmiuden uuteen sähköiseen tutkintoon, joka suoritetaan Ajovarman toimistoissa. Koulutuksessa käsitellään keskeiset vaarallisten aineiden toimimiseen liittyvät määräykset.

Tarjoamme myös vaarallisten aineiden tiedostavaa koulutusta sekä monipuolista osaamista käytännön tilanteisiin.

TNA – koulutuksesta on mahdollisuus saada myös linja- ja kuorma-auton kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkintä.

Kuorma- ja linja-auton kuljettajien ammattipätevyyskoulutukset

Tarjoamme kaikkiin ammattipätevyyskoulutuksiin liittyviä koulutuksia luokkaopetuksena sekä etäyhteydellä toteutettuna. Lisäksi järjestämme asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöityjä koulutuksia.

Etä- ja verkkokoulutukset

Kuorma- ja linja-auton kuljettajien ammattipätevyyskoulutukset ovat nyt saatavilla myös etä- ja verkkokoulutuksina. Koulutustarjontamme näe täältä.

Työturvallisuuskorttikoulutuksen voit suorittaa myös etäkoulutuksena. Koulutuksen hinta on 79,00 € + alv 24 %.  Lisäksi materiaali ja työturvallisuuskorttimaksu ovat yhteensä 10,00 € (+ alv 24 %)/osallistuja sekä kortin postitusmaksu 4,90 € (+ alv 24 %) sekä ammattipätevyyden rekisteröintimaksu 11,00 € (alv 0 %) + käsittelymaksu 4,50 € (+ alv 24%). Verollinen hinta on yhteensä 133,02 €.

Linja- ja kuorma-auton kuljettajien ammattipätevyyden verkkokoulutuksen hinta on 75,00 € + alv 24 %. Lisäksi ammattipätevyyden rekisteröintimaksu on 11,00 € (alv 0 %) + käsittelymaksu 4,50 € (+ alv 24%). Verollinen hinta on yhteensä 109,58 €.

Peruuttamattomista kursseista veloitamme täyden hinnan.